Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O întreagă familie, găsită fără suflare în locuință. Cei patru urmau să plece în vacanță pentru a serba ziua tatălui

O întreagă familie a fost găsită fără suflare în locuință. Cei patru urmau să plece în vacanță în Spania, pentru a serba ziua de naștere a tatălui, potrivit unui vecin.    

Michal Wlodarczyk, în vârstă de 39 de ani, Monika Wlodarczyk, în vârstă de 35 de ani, Maja Wlodarczyk, în vârstă de 11 ani, și Dawid Wlodarczyk, în vârstă de trei ani, au fost găsiți morți după ce poliția a forțat intrarea în locuința lor, vineri.

„Este tragic, părinții ei erau oameni foarte buni, muncitori, mama era femeie de serviciu la un hotel, cred că tatăl era constructor. Maja era o fată drăguță, frumoasă, cu o personalitate puternică, dar nu mai fusese la școală de câteva zile. Oamenii din clasa ei îi trimiteau mesaje, fiica mea îi trimitea mesaje pe Snapchat, nu-i stătea în fire să nu răspundă. Cred că urmau să meargă în Mallorca pentru a 40-a aniversare a tatălui. Acolo speram să fie, când am auzit despre asta. Este șocant, băiețelul era atât de drăguț, urma să înceapă grădinița în câteva luni, ne rugăm pentru ei”, a declarat Maria Gouveia, o mamă care cunoștea familia, în vârstă de 37 de ani, pentru agenția de presă PA, scrie Mirror.

O altă mamă, Naura Hooper, în vârstă de 46 de ani, a spus că obișnuia să o scoată pe Maja în oraș cu fiicele ei. „Nu am mai văzut-o de mult timp. Maja era o fată drăguță, foarte inteligentă și apreciată, familia era drăguță ori de câte ori îi întâlneam”, a declarat femeia.

Poliția continuă să investigheze ceea ce s-a întâmplat.

Citește și
prostituate
O familie din Timișoara racola fete sărmane pentru a le obliga să se prostitueze. Care era rolul unuia dintre fii

„Maja a fost ucisă de o femeie. Aș dori să asigur comunitatea că detectivii specialiști lucrează pentru a stabili circumstanțele care au dus la acest incident tragic și vom oferi informații suplimentare de îndată ce va fi cazul. Gândurile noastre sunt alături de toți cei care au fost afectați de cele întâmplate. Investigația noastră se află într-un stadiu incipient, iar situația rămâne aceea că în prezent nu avem vreun suspect care să aibă legătură cu incidentul. Cu toate acestea, păstrăm o minte deschisă și aș ruga pe oricine care consideră că are informații pertinente să ne contacteze cât mai curând posibil”, a declarat inspectorul-șef Linda Bradley, care conduce ancheta.

„Am fost la un moment dat la fața locului. Cunosc șocul și suferința pe care acest incident teribil le va provoca în rândul comunității din Hounslow și nu numai. Sunt, de asemenea, conștient că acest incident va fi deosebit de supărător și îi rog pe oameni să fie responsabili cu privire la ceea ce postează pe rețelele de socializare, inclusiv să nu numească sau să speculeze cu privire la numele celor care au murit. Vor fi ofițeri de poliție suplimentari în zonă pe parcursul weekend-ului, îndemn pe oricine are informații sau îngrijorări să vorbească cu acești ofițeri”, a declarat comisarul-șef Sean Wilson, comandantul poliției locale pentru vestul Londrei.

Anchetele continuă și vor avea loc examinări speciale post-mortem.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult