Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O influenceriță celebră pe Instagram a murit împreună cu bebelușul ei nenăscut chiar înainte de Craciun

Emily Mitchell ,influenceriță celebră pe Instagram, a murit împreună cu copilul ei nenăscut cu câteva zile înainte de Crăciun după ce „s-a simțit brusc foarte rău” în timp ce lua micul dejun, scrie Daily Star. 

Emily Mitchell, creatorul paginii și blogului popular The Hidden Way Instagram, a murit la vârsta de 36 de ani acasă în Rhode Island. Aceasta era însărcinată cu cel de-al cincilea copil, care a murit și el.

Familia ei a creat un GoFundMe pentru a-l ajuta pe soțul lui Emily, Joseph, care a încercat cu disperare să o salveze înainte de sosirea paramedicilor. S-au strâns deja aproape 150.000 de dolari (110.000 de lire sterline).

Pe pagina de donații, Emily a fost descrisă ca o mămică și soție „dedicată” care a avut un impact mare în „viața multor oameni”. „Inimile noastre sunt frânte, iar prezența ei veselă va fi de neînlocuit. A avut un impact mare în viața multor oameni și această pierdere este de neînțeles pentru oricine o cunoștea. Suntem încrezători că Em este acum în perfectă armonie cu Dumnezeu”.

 

Citește și
Decese covid
Cel mai mic număr de decese provocate de Covid-19 din ultimele 2 luni

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult