Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O garsonieră de 15 metri pătrați, cu „patul sub masă”, pusă la vânzare la vânzare cu 143.000 de euro. Cum arată proprietatea

În căutarea unei locuințe accesibile în Milano, cei care sunt în căutare de o proprietate sunt supuși la un adevărat labirint al prețurilor exorbitante și spațiilor mici.  

O garsonieră de doar 15 metri pătrați, situată în inima orașului, a fost listată la un preț inițial de 160.000 de euro, ulterior redus la 143.000 de euro, dezvăluie Il Messaggero.

Denumită „cu patul sub masă”, garsoniera este descrisă drept o cămăruță la parterul unei clădiri construite în 1940, cu o baie mică și un spațiu îngust care îndeplinește dubla funcție de bucătărie și dormitor.

Practic, masa la care poți lua masa este, de fapt, o placă de 30 de centimetri lățime, iar dacă o ridici, apare patul, situat la doar câțiva centimetri distanță de aragaz. Această soluție ingenioasă de a economisi spațiu poate părea restrictivă pentru unii, dar este o realitate pentru cei care caută să locuiască în centrul vibrant al orașului italian.

Cu toate acestea, garsoniera are punctele sale forte, incluzând localizarea sa în inima cartierului universitar, aproape de Politehnică și de rețeaua eficientă de transport public.

Citește și
incendiu suceava
70 de persoane, evacuate dintr-un bloc de locuinţe din Suceava. O garsonieră a luat foc

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult