Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 4 ani a murit după ce tatăl ei a uitat să o ducă la grădiniță și a lăsat-o în mașină ore în șir

O fetiță de 4 ani din Brazilia a murit după ce tatăl ei a uitat-o în mașină ore în șir și a mers la serviciu. Bărbatul a fost cel care, în cele din urmă, a anunțat autoritățile, scrie Mirror.

Copila se afla pe bancheta din spate a mașinii și trebuia să fie dusă la grădiniță de tatăl ei. Bărbatul însă a uitat-o în autoturism și a mers la muncă. El și-a dat seama de ceea ce făcuse abia după ce soția lui l-a sunat. Femeia o sunase pe educatoare să o întrebe dacă fiica ei se simte bine, pentru că fusese răcită, dar aceasta i-a spus că fetița nu a ajuns la grădiniță.

Tatăl a alertat imediat poliția și s-a dus să verifice mașina. Când au ajuns și oamenii legii la fața locului, au constatat că micuța era deja decedată.

Bărbatul a fost reținut și acuzat de omor din culpă, dar a fost eliberat după ce a dat o declarație la poliție.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Amanda Brito, care se ocupă de acest caz, a declarat că bărbatul de 40 de ani și-a urcat fiica în mașină, iar aceasta a adormit în drumul spre școală pentru că nu era obișnuită ca el să o ducă la școală.

Citește și
gradinita popoesti
Alte trei educatoare de la grădinița din Popești Leordeni sunt bănuite că ar fi abuzat copiii. „Să vezi ce bătaie îi dau”

Autoritățile cred că fetița a fost lăsată în mașină aproximativ trei ore. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult