Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 14 ani, împușcată în cap în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea în fața casei unui vecin

O fetiță de 14 ani a fost împușcată în cap în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea în fața casei unui vecin, într-o zonă rurală din Louisiana.  

Fetița de 14 ani a fost transportată la spital cu răni care nu îi pun viața în pericol, după ce a fost împușcată în ceafă, în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea în fața casei unui vecin, în zona rurală din Louisiana, a declarat poliția, scrie BBC.

David Doyle, în vârstă de 58 de ani, este acuzat de agresiune în formă agravată și lovire. El le-a spus ofițerilor că a deschis focul după ce a văzut „umbre în fața casei sale”.

Acesta este cel mai recent atac armat din SUA, declanșat de o neînțelegere aparent banală.

Poliția a răspuns, duminica trecută, la primele ore ale dimineții, la apelurile privind împușcarea fetei în orașul Starks, la 400 km vest de New Orleans.

Citește și
drona, ucraina
Rusia susține că a prevenit un atac ucrainean cu drone asupra aerodromului militar Severnîi

Ofițerii au aflat că „mai mulți minori se jucau de-a v-ați ascunselea în zonă și se ascundeau pe proprietatea vecinului”, se arată într-un comunicat de presă al ofițerilor de la biroul șerifului din Calcasieu Parish.

Proprietarul casei, Doyle, „a declarat că a observat umbre în fața casei sale, moment în care a intrat înăuntru și a pus mâna pe o armă de foc”, se mai arată în comunicatul de presă.

„El i-a informat apoi pe detectivi că s-a întors pe proprietate și a observat oameni care fugeau din fața casei sale, moment în care a început să tragă în ei și, fără să știe, a nimerit-o pe fată”.

Bărbatul a fost reținut și plasat în arest.

Din nefericire, nu este primul incident de acest gen din SUA, în care sunt implicați tineri americani și care a ajuns pe prima pagină a ziarelor.

În Texas, Payton Washington, o majoretă în vârstă de 18 ani, a fost împușcată și grav rănită pe 18 aprilie, după ce a încercat din greșeală să intre într-un vehicul, într-o parcare din apropiere de Austin, Texas. În statul New York, Kaylin Gillis, în vârstă de 20 de ani, a fost împușcată și ucisă pe 15 aprilie după ce un prieten a intrat cu mașina pe o alee greșită. În Missouri, Ralph Yarl, în vârstă de 16 ani, a fost împușcat la 16 aprilie în cap și în braț, după ce a sunat la ușa de la o adresă greșită. În Carolina de Nord, o fetiță de șase ani și tatăl ei au fost împușcați pe 18 aprilie, după ce mingea de baschet s-a rostogolit în curtea presupusului trăgător.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult