Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 11 ani a fost împușcată mortal în urma unei dispute între vecini, în Franța

O fetiță de 11 ani dintr-o familie britanică a fost împușcată mortal în urma unei dispute între vecini, în nord-vestul Franței, conform BBC.

În momentul tragediei, familia se afla în grădina casei, în satul Saint-Herbot, din Bretania, potrivit presei franceze. Părinții fetei au fost răniți, iar sora ei în vârstă de 8 ani era în stare de șoc. Ministerul de Externe al Marii Britanii a anunțat că oferă asistență familiei, în urma acestui eveniment.

Suspectul, despre care se spune că este cetățean olandez în vârstă de 71 de ani, și soția sa au fost arestați, a informat presa locală. Procurorul local Carine Halley a declarat că circumstanțele incidentului nu sunt cunoscute încă, dar se pare că exista un conflict mai vechi între cele două familii, cu privire la un teren învecinat cu proprietățile acestora.

„Noi cunoșteam bine familia. În fiecare an se face o sărbătoare în sat și ei veneau mereu. Este de neînțeles să împuști un copil. Nimeni nu poate înțelege cum s-a putut întâmpla asta”, a declarat Marguerite Bleuzen, primarul comunei Plonévez-du-Faou.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult