Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 11 ani a dispărut fără urmă din Carolina de Nord. Mama, din Republica Moldova, și tatăl ei, arestați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Părinții unei fete de 11 ani, care a dispărut de trei săptămâni, au fost arestați de polițiștii din Carolina de Nord. Mama, originară din Republica Moldova, și tatăl ei vitreg nu au raportat la timp dispariția.

Mădălina Cojocari, o fetiță de 11 ani din Cornelius, Carolina de Nord, a fost văzută ultima dată acasă pe 23 noiembrie. Abia după mai bine de trei săptămâni, pe 15 decembrie, mama și tatăl ei vitreg au raportat dispariția fetiței, conform Insider.

Poliția din Cornelius i-a arestat, sâmbătă, pe mama Mădălinei, Diana Cojocari, în vârstă de 37 de ani, și pe tatăl vitreg, Christopher Palmiter, în vârstă de 60 de ani, sub acuzația că nu au raportat forțelor de ordine dispariția fetiței lor.

În Carolina de Nord, părinții și îngrijitorii trebuie să raporteze dispariția copiilor în termen de 24 de ore, în conformitate cu „Legea lui Caylee”.

Căutările Mădălinei s-au extins dincolo de Cornelius și au fost implicate chiar și forțele de ordine statale și federale, inclusiv biroul de teren al FBI din Charlotte și Biroul de Investigații de Stat din Carolina de Nord.

Citește și
Pasari
12 specii de păsări au dispărut din România. Alte 40 sunt pe cale de dispariție

Luni, anchetatorii au desfășurat unități de patrulare la Lacul Cornelius pentru a o căuta pe Mădălina.

„Efectuăm percheziții suplimentare de teren și apă ca măsură de precauție. Nu e nimic din ce să nu facem pentru #FindMadalina”, a scris poliția locală pe Facebook, folosind un hashtag pentru postările legate de dispariție.

Mădălina este elevă la Bailey Middle School din Cornelius, care se află la aproximativ 33 de kilometri nord de Charlotte.

Poliția spune că a fost văzută ultima dată purtând blugi, pantofi Adidas roz, violet și alb, un tricou și o jachetă albă.

Ea are 1,47 m înălțime și cântărește aproximativ 40 de kilograme, potrivit FBI.

Cei care au informații despre Mădălina pot suna la poliția locală la numărul 704-892-7773 sau la FBI la 1-800- Apelați la FBI.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult