O femeie își închiriază soțul cu 45 de euro pe ora. Face atât de mulți bani încât a renunțat la job
Galerie foto
Laura Young, mamă a trei copii, își „închiriază” soțul pentru a le ajuta pe alte femei cu diferite treburi casnice dificil de realizat, potrivit mirror.com.
James Young, soțul femeii, se pricepe la bricolaj, vopsit, decorat, la pus gresie și la așezat covoare.
Astfel, cei doi au pus bazele afacerii „Închiriază-l pe soțul meu”.
Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, este în prezent „rezervat” pentru toată luna noiembrie. El percepe un onorariu de 45 de euro pe oră și câstigă aproximativ 286 de euro pe zi.
Afacerea lor a devenit atât de populară, au spus ei, încât au fost nevoiți chiar să refuze anumite solicitări.
„Nu m-am așteptat niciodată să meargă atât de bine”, a declarat Laura.
James se ocupă de partea practică a jobului, în timp ce Laura administrează conturile pe rețelele sociale, precum și site-ul lor.
Cum a început afacereaEa a declarat că i-a venit ideea după ce a ascultat un podcast în care se vorbea despre un bărbat care își câștigă existența montând mobilier pentru alți oameni.
Prima „închiriere” a lui James a avut loc în ianuarie și de atunci afacerea a crescut exponențial, până la punctul în care primesc chiar și cereri de la oameni care locuiesc la peste 240 de kilometri distanță.
Înainte de a începe „Închiriază-mi soțul”, James a lucrat într-un depozit. Cu toate acestea, și-a părăsit slujba pentru a fi tată cu normă întreagă pentru cei trei copii ai lor, dintre care doi au autism.
Femeia a spus că soțul ei, care a fost diagnosticat cu autism în urmă cu patru ani, a fost întotdeauna pasionat de domeniul construcțiilor și amenajărilor, așa că „s-a gândit că poate face acest job”.
Deși are un program încărcat, James plănuiește să ajute oamenii din cartierul său în perioada Crăciunului, oferind sprijin pentru montarea instalațiilor luminoase atât în interiorul, cât și în afara casei.
De asemenea, perechea oferă reduceri celor care lucrează în Serviciul Național de Sănătate și serviciile de urgență, precum și persoanelor peste 65 de ani, persoanelor cu dizabilități și îngrijitorilor.
„Știu cum este să fii părintele unor copii cu nevoi speciale. Știm cum este să lupți pentru bani sau să economisești”, a declarat femeia.