Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie însărcinată a fost împușcată, în plină zi, în mașină. A murit după ce a născut, iar bebelușul este în stare critică

O femeie însărcinată a fost împușcată în plină zi, în timp ce se afla într-o mașină parcată pe o stradă din Washington DC. A fost transportată de urgență la spital, unde a născut, iar bebelușul este în stare critică. Femeia a murit ulterior.

Tânăra în vârstă de 22 de ani se afla în mașină alături de iubitul său, iar dintr-odată au fost împușcați de doi bărbați înarmați aflați într-un alt autoturism, relatează fox5dc.com.

În urma incidentului, ambele victime au fost transportate la spital și internate. Femeia a murit la scurt timp după ce a născut. Bebelușul său a supraviețuit, însă rămâne în stare critică. Iubitul tinerei de 22 de ani, care se afla la volanul mașinii, a suferit răni mai ușoare care nu îi pun viața în pericol.

Potrivit polițiștilor, bărbații înarmați au fugit de la fața locului înainte de sosirea ofițerilor, dar suspecții și vehiculul lor au fost surprinși de camerele de supraveghere.

Citește și
atac hells angeles
Bikerii din Hells Angels l-ar fi bătut, înjunghiat și împușcat pe patronul unui restaurant din Capitală. Amenințarea victimei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult