Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din California, s-a luptat din răsputeri pentru a-și salva fiul de cinci ani din ghearele unei pume

Animalul sălbatic care a atacat băiețelul de 5 ani, a fost imediat ucis de forțele de ordine care se ocupă de faună, informează The Guardian.

 

O pumă, de 30 de kilograme, l-a atacat pe băiat, joi, în timp ce se juca lângă casa lui, din Calabasas și l-a „târât aproximativ 45 de metri”, a declarat Patrick Foy, purtător de cuvânt al departamentului de peși și animale sălbatice, din California.

Băiatul a suferit răni semnificative la cap și la nivelul trunchiului superior, dar se afla într-o stare stabilă la un spital din Los Angeles, precizează The Guardian.

„Adevăratul erou al acestei povești este mama lui, ea i-a salvat viața”, a mai spus Patrick Foy.

Citește și
urs
Scene incredibile pe Transfăgărășan. O femeie a scos capul pe geamul mașinii lângă doi urși, fiind atacată
Mama se afla în casă când a auzit agitație afară

„A fugit din casă și a început să dea cu pumnul și să lovească puma, cu mâinile goale, și a reușit să-l salveze pe fiul ei”, a spus purtătorul de cuvânt, Patrick Foy.

Părinții l-au dus imediat pe băiat la spital, iar autoritățile s-au ocupat de împușcarea și uciderea animalului sălbatic.

Testele ulterioare ale ADN-ului au confirmat că puma a fost cea responsabilă de atacarea copilului.

Un alt leu de munte a fost observat în zonă, a fost tranchilizat și eliberat în sălbăticie, după ce a fost testat pentru a confirma că nu a fost implicat în atac.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult