Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie declarată decedată, dar care s-a trezit în sicriu, a murit după o săptămână

Bella Montoya, o femeie din Ecuador care s-a trezit în sicriu, a murit șapte zile mai târziu, la vârsta de 76 de ani.

Într-o declarație publică, Ministerul Sănătății din Ecuador a spus că femeia a decedat în urma unui accident vascular cerebral ischemic, după ce a petrecut o săptămână la terapie intensivă sub "supraveghere permanentă", notează The Guardian.

Inițial, Bella Montoya, care a lucrat ca asistentă medicală, fusese declarată decedată săptămâna trecută, dar s-a trezit în sicriu și a început să bată, în timp ce familia ei se pregătea să o înmormânteze.

Incidentul a avut loc pe 9 iunie, la o casă de pompe funebre din Babahoyo, la aproximativ 208 kilometri sud-vest de Quito. Ffemeia a stat cinci ore în sicriu.

Gilberto Barbera Montoya, fiul acesteia, a declarat că nu a primit încă niciun raport de la autorități cu privire la explicația medicală a ceea ce s-a întâmplat și a avertizat că lucrurile "nu vor rămâne așa".

Citește și
Mama unui copil ucis la Revoluția din 1989 și-a dat foc de Ziua Eroilor. Autoritățile au păstrat tăcerea
Mama unui copil ucis la Revoluția din 1989 și-a dat foc de Ziua Eroilor. Autoritățile au păstrat tăcerea

Acesta a precizat că o soră a femeii decedate s-a plâns oficial de acest incident, căutând să-l identifice pe medicul care a declarat-o moartă de la început.

Un comitet tehnic a fost format pentru a analiza modul în care spitalul eliberează certificatele de deces, a declarat săptămâna trecută Ministerul Sănătăţii din Ecuador.

Acum, trupul neînsuflețit al Bellei Montoya se află la aceeași casă de pompe funebre unde a avut loc incidentul de săptămâna trecută.

Fiul femeii a anunțat că mama sa va fi înmormântată într-un cimitir public.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult