Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie de 33 de ani și-a omorât mama, a tăiat-o în bucăți și a aruncat-o la canal

O femeie de 33 de ani din Londra și-a omorât mama și a tăiat-o în bucăți, rămășițele fiind apoi îndesate într-o valiză și aruncate la canal.  

Arizo Nour, de 33 de ani, din Londra, a fost arestată și va apărea pe 1 decembrie în fața instanței sub acuzația de crimă, după ce și-a omorât propria mamă, pe care a tăiat-o apoi în bucăți și a aruncat-o la canal, scrie Daily Mail.

Victima Karima Nour, de 57 de ani, a fost ucisă și dezmembrată, se arată în documentele aflate pe rolul instanței londoneze.

„Poliția a fost chemată la o adresă în Feltham pe 6 august, deoarece au existat îngrijorări cu privire la soarta femeii, deoarece defunctul nu a mai fost văzut sau auzit de 24 de ore”, a declarat procurorul Louise Oakley.

La adresa femeii au fost găsite cantități mari de sânge pe jos

Citește și
arma
Caz șocant. Un băiețel de 11 ani a omorât o fetiță de 8 ani. Copilul este acum cercetat pentru crimă

„La intrarea în adresă, s-au găsit cantități mari de pete de sânge peste tot. O căutare inițială a relevat prezența unei valize într-un canal din apropiere și părți ale corpului uman au fost recuperate din acea valiză. Un alt obiect a fost recuperat din canal seara și se crede că sunt alte părți ale corpului”, a adăugat procurorul de caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult