Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie de 28 de ani s-a dat drept adolescentă pentru a se înscrie la liceu. Care a fost motivul

O femeie în vârstă de 28 de ani din Louisiana s-a dat drept adolescentă și s-a înscris la liceu pentru că dorea să învețe limba engleză, au declarat autoritățile.    

Martha Jessenia Gutierrez-Serrano, în vârstă de 28 de ani, s-a înscris la Hahnville High School în iunie 2022 și a urmat întregul an școlar 2022-2023, a declarat Biroul șerifului din St. Charles Parish într-un comunicat de presă, scrie CNN.

Oficialii școlii au notificat biroul șerifului în luna mai că au primit un pont că o elevă înregistrată ca având 17 ani era de fapt un adult în vârstă de 28 de ani, se arată în comunicat.

Detectivii au stabilit că Gutierrez-Serrano și mama ei, Marta Elizeth Serrano-Alvarado, în vârstă de 46 de ani, au folosit un pașaport și un certificat de naștere frauduloase pentru a o înscrie pe Gutierrez-Serrano la școală, a precizat biroul șerifului.

Ambele au fost arestate în această săptămână și au fost acuzate de prejudiciere a documentelor publice, se arată în comunicat. Nu a fost imediat clar dacă au un avocat.

Citește și
teribilisti
Ce au pățit mai mulți absolvenți de liceu din Bârlad după ce au fost filmați în timp ce erau ieșiți pe geamurile mașinilor

Gutierrez-Serrano le-a spus anchetatorilor că s-a înscris la școală pentru a învăța limba engleză, a declarat, miercuri, șeriful parohiei St. Charles, Greg Champagne, în timpul unei conferințe de presă.

„Tânăra a vrut să devină competentă în limba engleză și poate să-și continue educația, și cred că putem fi cu toții înțelegători”, a spus Champagne. „Era la școală, își vedea de treaba ei, își făcea temele. Nu a provocat probleme, nu a creat probleme disciplinare”.

Școlile publice din St. Charles Parish revizuiesc acum procedurile de înscriere și efectuează un audit al documentelor de înscriere ale tuturor elevilor, a declarat superintendentul Ken Oterling la conferința de presă.

Sistemul școlar va oferi, de asemenea, o instruire suplimentară obligatorie pentru toți angajații de la nivelul școlii și al districtului, axată pe recunoașterea documentelor potențial frauduloase, a declarat Oterling.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult