Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie cere să i se facă dreptate după ce i-au fost amputate picioarele și brațele în urma unui diagnostic greșit

O femeie de 46 de ani din Terni, Italia, a suferit o amputație a picioarelor și a brațelor în urma unui diagnostic greșit. Acum cere să i se facă dreptate.

Povestea Annei Leonori începe în 2014. Atunci, un diagnostic de tumoră malignă necesita o intervenție chirurgicală invazivă. Femeia s-a operat la Roma și a rămas fără uter, ovare și 40 de ganglioni limfatici. Şi vezica urinară i-a fost înlocuită cu una ortotopică. În cele din urmă, analizele au arătat că nu a fost vorba de o tumoare.

Ani la rând, femeia a avut infecţii, febră și dureri, fiind internată de multe ori în spital, scrie unionesarda.it.

Pe 7 octombrie 2017 a fost internată pentru peritonită acută generalizată cauzată de perforarea vezicii urinare. A fost în comă timp de o lună și jumătate, iar picioarele și brațele i-au fost amputate. 

De un an, femeia folosește proteze moderne. Între timp, a dat în judecată spitalul Santa Maria, spitalul Regina Elena din Roma și Ausl Romagna şi cere despăgubiri. 

„Protezele foarte scumpe au fost achiziționate datorită strângerii de fonduri a asociațiilor de voluntari mi-au schimbat viața", a spus Anna.

Cu toate acestea, protezele se deteriorează și sunt garantate doar doi ani.

„Nevoia de a cere despăgubiri pentru ceea ce am suferit nu este un capriciu. Trăiesc în fiecare zi cu îngrijorarea că s-ar putea rupe, ceea ce m-ar forța să mă întorc într-un scaun cu rotile", a mai mărturisit aceasta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult