Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie cere ajutor online după ce a făcut o descoperire „îngrozitoare” în baie. Ce a găsit de fapt

O femeie a cerut ajutor online, după ce a făcut o descoperire „îngrozitoare” în baia ei, scrie LadBible. 

Putem fi cu toții de acord că igiena băii este una dintre cele mai complicate procese de curățenie. O femeie din Australia a avut o misiune deosebit de dificilă de curând când a încercat să facă curățenie în baie. După ce a ridicat covorașul de la duș pentru a curăța podeaua a găsit ”o priveliște nedorită”.

Karyina, din Queensland, a postat pe grupul de Facebook Cleaning & Organizing Inspiration Australia pentru a întreba dacă cineva ar putea să o ajute cu situația în care se află. Femeia a postat o fotografie care arată ceea ce unii credeau că sunt „viermi” care ies de pe podea.

„Cum să rezolv asta?” a scris ea alături de fotografie.

Fotografia i-a îngrozit pe mulți dintre utilizatorii grupului, unul dintre ei comentând: „Doamne, am crezut că sunt viermi .”

Alții au fost doar șocați de mizeria cu care a trebuit să se descurce Karyina, indiferent dacă arăta ca niște viermi sau nu.

„Ce coșmar, nu aveam idee că s-ar putea întâmpla asta”, a mai spus cineva, iar altul a spus că „niciodată nu au mai văzut asta”. Covorașul de baie se topise cumva pe podea, adică atunci când Karyina l-a ridicat, a lăsat resturi din material lipite de gresie.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult