Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie care a pierdut zborul a fugit pe pistă în fața avionului, ca să-l facă pe pilot să oprească și s-o ia și pe ea

O femeie a fost arestată în Australia după ce a pătruns pe pista aeroportului și a fugit în fața unui avion care se pregătea să decoleze, încercând să-l facă pe pilot să oprească și s-o ia și pe ea, pentru că pierduse zborul.  

Incidentul a avut loc miercuri pe aeroportul din Canberra, sub privirile uluite a zeci de oameni, scrie News.com.au.

O femeie care a pierdut îmbarcarea într-un zbor al companiei QantasLink a reușit să treacă de securitatea aeroportului, a intrat pe pistă și a început să fugă în fața avionului care decola, încercând să-l facă pe pilot să oprească aeronava, pentru a o lua și pe ea la bord.

Din motive de siguranță, pilotul a oprit avionul, iar femeia a decis atunci să treacă și pe sub avion, înainte de a fi reținută de Poliția Federală Australiană.

Ea este acum acuzată de două capete de acuzare de deteriorare a proprietății, unul de intrare într-o zonă de securitate fără permisiune și unul de deținere a unei cantități mici de canabis.

Citește și
pilot
Căpitan de zbor amenințat cu arma de un pilot pe motiv că ar fi vrut să devieze cursa pentru o urgență medicală
”Ne gândeam, o va opri cineva?”

Simon Hales, care a asistat la incident, l-a descris drept „bizar”. „O doamnă care ratase în mod clar zborul ei a decis că încă mai poate să-l prindă. A împins personalul de la ușă și a coborât pe pistă, apoi a fugit până la avion”, a scris el pe rețelele de socializare.

„Literalmente a stat sub el, lângă roata din față. Noroc că pilotul a fost avertizat sau a văzut-o și a oprit motorul”. Martorul a mai spus că „nimeni nu a oprit-o” de la actul periculos.

„Oamenii erau un pic neliniștiți, nu păreau să știe ce să facă, asta era partea ciudată”, a declarat și Dennis Bilic. „Ne gândeam ”o va opri cineva?””.

Zborurile pe aeroportul din Canberra au fost amânate cu câteva minute înainte ca toate operațiunile să revină la normal după incident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult