Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a suferit un AVC în timpul unui orgasm. Ce au descoperit medicii

O femeie de 44 de ani din Marea Britanie a suferit un AVC (accident vascular cerebral) în timpul ce întreținea relații sexuale cu partenerul ei. Cazul ei a fost analizat și de o revistă medicală, relatează Daily Mail.

Femeia de 44 de ani a stat internată două săptămâni într-un spital după ce a leșinat în timpul unui act sexual oral. Partenerul ei, al cărui sex nu se precizează, și-a dat seama că ceva nu este în regulă după ce femeia nu a mai mișcat.

Pacienta a stat inconștientă timp de aproximativ 3 minute apoi a spus că a simțit o durere de cap de intensitate medie, dar tomografiile au arătat sângerare la nivelul creierului.

Medicii au crezut inițial că a fost vorba de o criză, dar testele efectuate apoi au arătat o sângerare între creier și cutia craniană, practic a suferit un accident vascular cerebral.

În raportul medical, doctorii au semnalat că una dintre cauzele accidentului vascular a fost activitatea sexuală. Mai exact, în timpul orgasmului, din cauza tensiunii mărite, vase de sânge s-au spart. Femeia era fumătoare, consuma alcool ocazional și suferea de astm, dar acestea nu au reprezentat cauze ale accidentului vascular, potrivit medicilor. 

Incidentul s-a petrecut în octombrie 2018 iar femeia s-a recuperat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult