Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit la scurt timp după ce a băut doi litri de apă în doar 20 de minute. Ce simptome a avut înainte de a sfârși

O femeie în vârstă de 35 de ani din SUA a avut parte de un sfârșit șocant. A murit la scurt timp după ce a băut doi litri de apă în doar 20 de minute într-o zi caniculară, relatează Mirror.

Tragedia a avut loc lângă Monticello, Indiana, unde femeia se afla alături de soțul său și de cei doi copii ai lor, într-o minivacanță.

În ultima zi a călătoriei lor, când temperaturile depășeau 30 de grade Celsius, femeia s-a simțit deshidratată și a băut aproape doi litri de apă în doar 20 de minute. 

Ashley Summers, femeia de 35 de ani, a început să aibă stări de amețeală și dureri de cap, iar odată ce au ajuns acasă, a leșinat în garaj. Familia ei a dus-o de urgență la spital, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, femeia a fost declarată decedată.

„Cineva a spus că a băut patru sticle de apă în 20 de minute. Adică, o sticlă medie de apă este de 0,5 litri, deci 2 litri a băut într-un interval de 20 de minute. Asta înseamnă jumătate de galon. Asta ar trebui să bei într-o zi întreagă”, a mărturisit fratele femeii.

Citește și
alexa intoxicata drog
Ce a spus tânărul care s-a întâlnit cu Alexa, după ce ea a murit în urma intoxicației cu droguri în casa lui

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult