Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit în fața copiilor ei în timp ce își făcea poze la malul mării. Ultimele momente înainte de tragedie | VIDEO

Tragedie pe o plajă din Mumbai, India. O femeie în vârstă de 32 de ani a murit înecată în timp ce își făcea poze la malul mării, pe o stâncă, alături de soțul ei. Scenele teribile s-au petrecut chiar în fața celor trei copii ai lor.

Imaginile surprinse cu un telefon mobil de unul dintre copii arată ultimele momente înainte de tragedie. Cei doi soți râd și se țin unul de celălalt în timp ce vântul puternic aduce valuri uriașe la țărm. În ciuda acestui fapt, cuplul nu se retrage și continuă să facă fotografii, scrie The Sun.

În doar câteva momente, cei doi soți au fost luați de un val uriaș. Un trecător a observat scenele șocante și a intervenit, reușind să îl salveze pe bărbat. Femeia însă a fost trasă de curenții puternici și a sfârșit înecată.

Martorii au alertat serviciile de urgență și imediat a fost lansată o operațiune de căutare. 20 de ore mai târziu, cadavrul femeii a fost găsit în apă.

Citește și
raul mures, cautari barca
Misiune contracronometru. Doi copii de 12 şi 13 ani sunt căutaţi de scafandri după ce s-ar fi înecat în râul Olt

„Am făcut tot posibilul să o salvez. Când al patrulea val ne-a lovit din spate, mi-am pierdut echilibrul și am alunecat amândoi. (…) Copiii încercau și ei să vină spre noi, dar le-am interzis deoarece marea era agitate. Ne-am așezat pe o stâncă și copiii noștri, care ne priveau de la distanță, au început să facă fotografii”, a mărturisit soțul femeii decedate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult