Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit de „tristețe” după ce a suferit trei avorturi spontane. Experiența dureroasă a „distrus-o”

O angajată a unei creșe a murit subit după ce durerea de a suferi trei avorturi spontane a devenit prea greu de suportat.

Jemma Zoezee a visat mereu să devină mamă, dar a fost „distrusă” după ce și-a pierdut primul copil în timp ce era însărcinată în trei luni, potrivit The Sun.

Tânăra de 26 de ani a mai suferit două avorturi care i-au înrăutățit sănătatea mintală.

În mod tragic, Jemma a murit brusc pe 16 decembrie, lăsându-și familia devastată.

„Primul avort spontan a distrus-o pe Jemma. Nu a existat sprijin pentru ea. Când ești la pământ și trebuie să faci față modului în care te simți, poate fi dificil”, a declarat fratele ei, Asa.

„Ne-am fi dorit să poată trece peste, dar a existat foarte puțin sprijin profesional acolo”, a adăugat el.

Citește și
femeie gravida
Ungaria obligă prin hotărâre guvernamentală femeile să asculte bătăile de inimă ale fătului înainte de a avorta

Mai mult de atât, bărbatul a explicat că nu a existat niciun sprijin proactiv pentru femeie după avorturile spontane și că nimeni nu i-a explicat de ce a continuat să-și piardă copiii. Tragediile au pus o presiune mentală imensă pe ea.

„Vorbeam cu ea ore în șir la telefon, dar după primul avort spontan, am șimțit că am pierdut o parte din Jemma”, a declarat fratele ei.

„Sunt atât de mândru de Jem pentru cât de mult a luptat pentru a fi fericită, dar în cele din urmă, tristețea ei a fost prea mult de suportat. Copiii au adus atât de multă fericire în viața lui Jem, dar durerea de a-și pierde copiii a fost prea mare pentru ea”, a adăugat el.

Femeia a adorat întotdeauna copiii și a început să facă pe dădaca încă din perioada în care era eleva. Mai târziu, ea a lucrat în creșe ca tânără coordonatoare de îngrijitoare.

Soțul femeii, Tony, a declarat că experiența trăită a fost una devastatoare, iar cel mai greu este faptul că multe cupluri care trec prin același lucru suferă în tăcere.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult