Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O româncă a mers la poliție să denunțe furtul motocicletei sale și a ajuns la închisoare. Ce i s-a întâmplat

Mirela, o femeie de origine română din Almuñécar, Granada, a ajuns în închisoare după ce s-a dus la cazarma Gărzii Civile pentru a sesiza furtul motocicletei sale.

Deși femeia nu avea antecedente penale, a fost confundată cu un infractor care avea un mandat de căutare și arestare.

În ciuda faptului că nu a înțeles nimic, femeia de 38 de ani a fost trimisă la închisoare. Acolo a stat 6 zile pe care acum le descrie drept iad.

Deși evenimentele au fost făcute publice acum, acestea s-au petrecut în august anul trecut. După cum explică avocatul victimei, aceasta l-a contactat pe avocatul care l-a apărat cândva pe fugar și el a putut să confirme că a fost o eroare judiciară.

Cu toate acestea, înscrisurile prezentate de ambii avocați, de urgență, au fost respinse, iar oficialii de la Almuñécar i-au spus că trebuie să respecte perioada de detenție. Chiar și directorul închisorii unde a fost închisă a intervenit când și-a dat seama de eroare, dar nu a avut succes.

Citește și
șoferi fără permis
Proiect de lege: Cei care se urcă la volan băuți și fără permis și provoacă accidente mortale, direct la închisoare

În cele din urmă, situația femeii a fost evaluată de justiție.

După cum explică avocatul victimei, „judecătorul din Palma și-a cerut scuze și a pus întâmplarea pe seama unei erori informatice” .

Acum, la 4 luni mai târziu, Mirela asigură că spune că situația creata a fost „un coșmar”. Are nevoie de ajutor psihologic pentru a depăși „povara și stresul” pe care le-a suferit în acele zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult