Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a încercat să își convingă familia și prietenii că a fost ucisă. Cum a fost prinsă de polițiști

O femeie din Carolina de Nord, despre care se credea că ar fi dispărută, a fost arestată după ce și-a păcălit familia, prietenii și poliția că a fost ucisă, relatează New York Post.

Margaret Frances „Maggie” Elizabeth Sweeney, în vârstă de 37 de ani, din Franklin, a fost dată dispărută vineri, după ce una dintre prietenele ei a spus Departamentului de Poliție din Franklin că femeia fie va fi ucisă, fie a murit deja.

Sweeney, însă, a fost găsit în siguranță a doua zi într-un oraș vecin. Sergentul Randy Dula de la Departamentul de poliție din Franklin a transmis că, înainte de asta, chiar femeia dată dispărută a lansat un pont anonim potrivit căruia a fost ucisă, alarmând apropiații și autortățile. „Acțiunile lui Sweeney au determinat o mobilizare generală a departamentului nostru, dar și a altor departamente, s-a muncit multe ore care ar fi putut fi investite pentru alte cazuri. Familia, prietenii și comunitatea au fost foarte îngrijorați din cauza ei”, a transmis poliția într-un comunicat citat de New York Post. În cele din urmă, Sweeney a fost acuzată că a depus un raport fals la o secție de poliție, a raportat în mod fals un deces sau o vătămare gravă și a împiedicat agenții să aplice legea.

Motivele pentru care Sweeney și-a înscenat dispariția și moartea încă nu sunt clare, urmând să fie stabilite în urma unei anchete.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult