Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a folosit o pungă de plastic pentru a-și vopsi părul. Ce a ieșit după 30 de minute a devenit viral

O mama din Marea Britanie și-a vopsit accidental părul cu logo-ul Asda (lanț britanic de supermarketuri), când a folosit una dintre pungile lor de plastic ca să își vopsească părul, scrie Mirror.co.uk.

Nikki Mac se pregătea de o ieșire cu sora ei Lisa, în vârstă de 29 de ani, când a decis să-și retușeze rădăcinile. Femeia a aplicat vopseaua pe păr, iar ulterior și-a acoperit capul cu o pungă de plastic pentru a lăsa vopseaua să intre în păr.

Tânăra de 27 de ani a așteptat cu răbdare o jumătate de oră, dar când și-a scos sacoșa din cap a avut un șoc, a rămas pe păr cu logo-ul de pe socoșa Asda.

Într-un clip hilar împărtășit pe TikTok, Nikki și Lisa plâng cu lacrimi de râs în timp ce se uită la ce a ieșit din vopsirea părului.

După ce Lisa a împărtășit „povestea” pe rețelele de socializare, videoclipul a strâns peste 5,3 milioane de vizualizări și peste 500.000 de aprecieri și comentarii.

Nikki a spus: „A fost groaznic. Asta a fost chiar înainte de o ieșire. Am văzut literele verzi în oglindă. A fost un șoc”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult