Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 21 de ani s-a deghizat în bărbat pentru a săruta o adolescentă. Cum și-a motivat gestul

O tanără care s-a deghizat în bărbat pentru a agresa sexual o adolescentă cu miopie severă a evitat la limită să intre la închisoare, scrie The Sun.

Georgia Bilham, în vârstă de 21 de ani, și-a ascuns părul lung și blond într-o glugă, în timp ce se prefăcea că este un bărbat pe nume George Parry.

Ea i-a spus victimei sale de 19 ani că este „paranoică” deoarece mai mulți gangsteri albanezi o urmăresc. De asemenea, Bilham i-a luat ochelarii victimei când s-au întâlnit - lăsând-o „în esență oarbă”.

Acum ea a fost condamnată pentru: agresiune sexuală prin sărutare.

Bilham a scăpat de alte 16 capete de acuzare în urma unui proces de opt zile. Fata a primit un ordin comunitar de 24 de luni pentru „înșelăciunea atent construită”.

Bilham trebuie, de asemenea, să desfășoare 150 de ore de muncă neremunerată și să participe la 35 de zile de reabilitare, precum și să semneze registrul agresorilor sexuali timp de cinci ani.

Pronunțând sentința, judecătorul Leeming a spus: „Ați profitat de relativa naivitate a reclamantului. Continuați să negați că comportamentul dvs. a fost motivat sexual”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult