Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie și-a găsit câinele pierdut în urmă cu doi ani. Hoinărea singuri pe străzi și în sălbăticie

Your browser doesn't support HTML5 video.

O familie din statul american Colorado a primit, în aceste zile o veste neașteptată.

Bear, câinele lor dispărut în urmă cu doi ani, a fost găsit de o echipă de voluntari. Hoinărea singuri pe străzi și în sălbăticie.

Salvatorii l-au capturat, iar, acum, simpaticul animal este în drum spre stăpânii lui, care-l așteaptă cu multe emoții. În urmă cu doi ani, Bear, adică Ursul, după cum a fost botezat simpaticul câine, s-a pierdut. Era la plimbare cu un îngrijitor angajat de stăpânii lui. Stăpână: ”Asta a fost cel mai greu lucru trăit vreodată, să mă duc acasă după ce l-am lăsat în grija unui îngrijitor și să constat că câinele meu nu mai este”. Au urmat săptămâni întregi de căutări disperate. Afișe cu fotografia lui Bear au împânzit străzile și rețelele de socializare. Însă, fără niciun rezultat. Cu inimile frânte, stăpânii lui au renunțat acest demers, pentru că trebuia să se mute.

Doar că, atunci când nimeni nu mai spera, uriașul câine a fost zărit de niște voluntari care se ocupă de recuperarea animalelor fără stăpân.

Bear era foarte slăbit și extrem de fricos. Așa că, timp de două săptămâni, salvatorii i-au lăsat mâncare în același loc.

Voluntară: ”Am hotărât, apoi, să încercăm să plasăm acolo (în locul unde se hrănea câinele) o capcană. Este vorba de o capcană uriaşă, în care animalul intră, activează un senzor, care face ca ușa cuștii să se închidă în urma lui”.

Era destul de traumatizat, foarte murdar, arăta complet diferit. Era foarte slab, dar în ceea ce privește sănătatea, nu a avut probleme. Stăpâna câinelui este și acum extrem de emoționată, chiar dacă a primit marea veste de câteva zile. Echipa de voluntari a pregătit totul. Bear va ajunge, în acest weekend, la New York, acolo unde s-a stabilit familia lui. Reîntâlnirea este așteptată cu nerăbdare...

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult