Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O companie din SUA scoate la vânzare apartamente pe o navă de croazieră. Prețurile încep de la 370.000 de dolari

MV Narrative este o „comunitate rezidențială pe mare” și are de vânzare apartamente și garsoniere cu unul până la patru dormitoare, scrie LadBible.

Compania Storylines, cu sediul în Florida, a distribuit mai multe schițe ale navei lungi de 226 de metri, cu 547 de locuințe la bord. Iahtul uriaș este construit în Croația și urmează să fie lansat în 2024, relatează Daily Mail.

Storylines spune că scopul acestui proiect este de a „oferi de opțiuni mai accesibile persoanelor care vor să intre pe piața navelor”.

Dimensiunile apartamentului cu cel mai mic preț 366.667 dolari - vor fi de 22 mp.

Cu toate acestea, oferta „all-inclusive” va necesita în continuare o taxă de trai, care va acoperi costurile de întreținere și hrană – taxa este cuprinsă între 65.000 de dolari și 200.000 de dolari pe unitate pe an.

Fiecare apartament va avea mobilier „cu design italian” și va fi amenajat cu televizoare cu ecran plat, sisteme de „control climatic”, iluminare ambientală reglabilă și difuzoare stereo și așa mai departe.

Există, de asemenea, un serviciu de livrare la domiciliu nonstop, unde rezidenții pot mânca de la 20 de baruri și restaurante.

Din punct de vedere al divertismentului, un cinematograf, o microberărie, trei piscine și o bibliotecă cu 10.000 de cărți vor fi de asemenea prezente pe nava uriașă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult