Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O combină de recoltat a secerat piciorul unui tânăr care dormea într-un lan de porumb

O combină de recoltat a secerat piciorul unui tânăr care dormea la marginea unui lan de porumb din regiunea italiană Lombardia. Oamenii legii încearcă acum să afle cine este victima și cum a ajuns acolo.  

Incidentul a avut loc în seara zilei de 27 septembrie, când o combină de recoltat a tăiat de la genunchi piciorul unui tânăr de 30 de ani care dormea într-un lan de porumb, la marginea drumului, scrie Rotalianul.

Rămâne depcamdată un mister de ce bărbatul se afla acolo, dacă optase pentru acel loc drept refugiu sau dacă pur și simplu a adormit după o zi lungă de muncă.

În ciuda faptului că a rămas fără un picior, viața tânărului nu este în pericol

Combina abia începuse recoltatul porumbului când l-a lovit pe tânăr, scrie sursa citată. Agricultorul a auzit strigătele disperate ale tânărului căruia tocmai îi secerase piciorul, a oprit imediat și a sunat după ajutor.

Victima a fost transportată la Spitalul Civil din Brescia unde, în ciuda situației sale grave, medicii au declarat că viața nu îi este în pericol. De asemenea, carabinierii efectuează cercetări pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citește și
Rapperul Big Pokey s-a prăbușit pe scenă. Cauza decesului nu a fost dezvăluită
Rapperul Big Pokey a murit după s-a prăbușit pe scenă. Momentul șocant | VIDEO

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult