Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O cântăreața antivaccinistă din Cehia a murit după ce s-a infectat în mod intenționat cu Covid-19

O cântăreață antivaccinistă a murit după ce a luat în mod deliberat coronavirus, astfel încât să dobândească un permis de sănătate cu ajutorul căruia să poată intra la o sauna, scrie Mirror.

Hana Horka, în vârstă de 57 de ani, s-a infectat cu varianta Delta și a murit duminică, potrivit fiului ei, Jan Rek.

Artista populară cehă, care cânta pentru trupa Asonance, s-a expus virusului când fiul și soțul ei vaccinați l-au contractat înainte de Crăciun, a declarat acesta la radioul public iRozhlas.cz.

„Ea a decis să continue să trăiască normal cu noi și a preferat să ia boala decât să se vaccineze”, a adăugat fiul cântăreței.

Republica Cehă, membră a UE, solicită dovada vaccinării sau a unei infecții recente pentru a intra în baruri și restaurante, evenimente sportive și culturale și pentru călătorii.

Citește și
dureri zona genitala
Un alt efect secundar rar după infectarea cu Covid-19 a fost descoperit la bărbați: durere insuportabilă în zona genitală

Cazurile de Covid sunt în prezent în creștere în țara care a înregistrat 20.270 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății.

Cu două zile înainte să moară, Horka și-a asigurat ținut fanii la curent pe rețelele de socializare: „Am supraviețuit, a fost intens. Deci acum voi merge la teatru, saună, un concert... și o excursie urgentă la mare”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult