Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O britanică i-a savat viața iubitului ei atacat de urs, în munții României. Ce a făcut fata

O tânără britanică i-a salvat viața iubitului ei german, care a fost atacat de un urs brun uriaș în munți, în România.

Andi Bauer, 26 de ani, a avut inspirația să o asculte pe iubita lui care i-a strigat să lovească ursoaica ”între ochi”, în timp ce aceasta se năpustise asupra lui, relatează The Sun.

Andi s-a ales cu răni groaznice la piciorul drept, dar totuși a scăpat cu viața, iar asta datorită iubitei lui - Lara Booth, de 23 de ani.

Lara şi Andi locuiesc în Berlin şi amândoi sunt pasionaţi de alpinism şi așa au ajuns în Munții Orientali din România. Înainte de a escalada, cei doi tineri au ignorat avertismentele localnicilor care le-au spus că exista riscul să se întâlnească cu urși. În cea de-a treia zi a expediței, drumul lor s-a intersectat cu cel al unei ursoaice cu pui.

Din dorința de a-și ști în siguranță puii, ursoaica a acționat şi l-a atacat pe germanul de 26 de ani. Andi are o mușcătură gravă la picior, dar și alte leziuni mai ușoare.

Deși s-a speriat cumplit, Lara nu s-a pierdut cu firea când l-a văzut pe iubitul ei încolțit și i-a spus că era necesar să lovească animalul peste ochi, lucru pe care Andi l-a și făcut.

Gestul a speriat-o cumplit pe ursoaică, care și-a luat puii și a fugit pe munte.

Lara a sunat la 112, iar un elicopter l-a dus de urgenţă pe Andi la spital. Tânărul a suferit o intervenție chirurgicală complexă la Târgu Mureș, iar apoi a fost dus la Munchen.

Lara povestește că în momentul atacului a fost îngrozită. ”Am ţipat încontinuu, apoi mi-am amintit că ursul trebuie lovit în ochi şi i-am strigat prietenului meu să facă acest lucru. El a lovit ursoaica în ochi, animalul s-a îndepărtat şi l-a lăsat”.

Andi și-a povestit și el experiența terifiantă: ”Ursoaica a apărut brusc, la un metru distanţă de mine și s-a năpustit asupra mea. M-a prins cu colții de piciorul drept şi m-a tâvălit... M-a abandonat după ce Lara mi-a zis să-l lovesc peste ochi”.  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult