Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O badantă s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o avea în grijă fără ca acesta să știe. Cum a fost posibil

O femeie din Maroc a fost găsită vinovată în Italia pentru hărțuire și condamnată la un an și opt luni de închisoare, după ce l-a păcălit pe Camisano Vicentino Carlo Paganini, 61 de ani, să se căsătorească cu ea.

Badia Ez Zebroud, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită vinovată pentru comportamentul său agresiv și insistent față de Carlo Paganini, un farmacist în vârstă de 61 de ani din Camisano Vicentino, pe care l-a păcălit să se căsătorească cu ea, conform Corriere della Sera.

Totul a început în 2015, când Paganini a fost invitat în Maroc sub pretextul unei petreceri de bun venit. Cu toate acestea, bărbatul a descoperit ulterior că petrecerea era, de fapt, o nuntă musulmană, iar el fusese păcălit să se căsătorească fără consimțământul său.

Ulterior, Zebroud a început să-l hărțuiască pe Paganini, trimițându-i mesaje amenințătoare, apărând neanunțată la domiciliul său și chiar agresându-l. Aceste acțiuni au determinat farmacistul să trăiască într-o continuă stare de anxietate și frică.

În cele din urmă, Paganini a decis să o denunțe pe Zebroud pentru stalking, iar procesul a avut loc în luna noiembrie. Zebroud a fost condamnată la închisoare și i s-au impus și penalități financiare în valoare de 10.000 de euro pentru daune morale și aproximativ 4.000 de euro cheltuieli de judecată.

Citește și
nunta italia
Mirele și mireasa și-au petrecut noaptea nunții la spital, după un accident înfiorător la petrecere. FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult