Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O asistentă medicală a decis să-și injecteze buzele cu acid hialuronic, dar la scurt timp a făcut o descoperire tulburătoare

Viața unei asistente medicale s-a schimbat pentru totdeauna după ce și-a injectat acid hialuronic în buze și s-a confruntat cu reacții adverse.

Edita Jucaite, o femeie de 36 de ani din Marea Britanie, a încercat de-a lungul timpului diferite proceduri cosmetice, fără a avea reacții negative ulterior. În aprilie anul trecut, a decis să își injecteze acid hialuronic în buze, însă buzele i s-au umflat și învinețit, relatează Mirror.

După administrarea injecției, Edita a spus că medicul a sfătuit-o să se prezinte la medicul de familie, care i-a recomandat o analiză de sânge. La scurt timp după ce i s-a luat sânge, doctorii i-au spus că trebuie să meargă direct la spital.

Medicul de familie a bănuit că ar putea avea leucemie, iar testele suplimentare au confirmat că Edita avea leucemie mieloidă cronică (LMC), un cancer al măduvei osoase și al globulelor albe. Ea a făcut rapid chimioterapie orală și este în remisie, dar va avea nevoie de medicamente pentru tot restul vieții pentru ca această boală să nu reapară.

„Dacă vânătăile nu ar fi apărut și nu aș fi fost încurajată să merg la medicul de familie din cauza aceasta, atunci s-ar putea să o fi amânat din nou și din nou, ceea ce ar fi putut însemna că leucemia ar fi progresat și ar fi fost mult mai greu de tratat. Habar n-aveam despre semnele și simptomele leucemiei - eram fericită că slăbesc puțin în timp ce eram pe punctul de a pleca în vacanță și am băut o mulțime de băuturi energizante care poate mi-au ascuns oboseala”, a mărturisit Edita.

Citește și
Carlo Acutis
Cele două „minuni” făcute de Carlo Acutis, „influencerul Lui Dumnezeu”. El este primul sfânt din generaţia milenialilor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult