Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O aeronavă Osprey a armatei americane s-a prăbuşit în Australia. Trei soldați au murit

Un Osprey, avion hibrid cu decolare orizontală sau verticală, al armatei americane, s-a prăbuşit cu circa douăzeci de persoane la bord, în timpul unor exerciţii militare din nordul Australiei.

UPDATE: Trei pușcași marini ai Statelor Unite au murit în accidentul aviatic din largul coastelor Australiei, care a avut loc în cursul zilei de duminică, a precizat US Marine Rotational Force-Darwin.

Forța a adăugat că alți cinci pușcași marini se află la Spitalul Royal Darwin în stare gravă și a precizat că "cauza incidentului este în curs de investigare, notează Baha.

Știrea inițială

Mai multe persoane au fost salvate după ce aparatul s-a prăbuşit lângă insulele Tiwi, la nord de Darwin, potrivit canalului public australian ABC, citat de Agerpres.

Serviciile de urgenţă din Teritoriul de Nord au raportat un "accident aerian" pe insula Melville, la circa 60 de kilometri la nord de continentul australian, duminică dimineaţa.

Citește și
Vladimir Putin
Colonel britanic: Vladimir Putin „și-a semnat condamnarea la moarte ucigându-l pe Prigojin”

Aparatul Osprey participa la exerciţiile Predators Run, o serie de manevre militare organizate împreună de armatele americană şi australiană.

Avioane Osprey au fost implicate în mai multe accidente mortale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult