Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noul coronavirus a ajuns și în UK. Autoritățile anunță prima victimă britanică

Autoritățile din Marea Britanie au anunțat, sâmbătă, 20 de cazuri de infectate cu coronavirus, al 20-lea caz fiind un bărbat care s-a îmbolnăvit pe teritoriul UK, de la o persoană necunoscută.

Potrivit Daily Mail, bărbatul a fost inițial internat la un centru de sănătate din Haslemere, după care a fost transferat la spitalul Guy's and St Thomas' din Londra.

The Guardian notează că un medic de familie, bărbat, a cărui soție este tot medic de familie, ar fi fost infectat cu coronavirus și ar fi consultat foarte mulți pacienți înainte de a se îmbolnăvi.

Sâmbătă dimineață, ministrul Sănătății, Edward Argar, a refuzat să comenteze zvonurile potrivit cărora prima persoană care s-a infectat cu noul virus, în UK, l-ar fi infectat și pe medicul său de familie.

Pe de altă parte, presa britanică anunță că un cetățean britanic, care nu locuia însă în UK, a murit în Japonia, după ce s-a îmbolnăvit pe nava Diamond Princess. Bărbatul de 71 de ani se afla în croazieră pe vasul andocat timp de o lună în Japonia.

Citește și
Raed Arafat
EXCLUSIV: Raed Arafat, în dialog cu Andreea Esca despre epidemia de coronavirus și măsurile luate în România

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult