Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nouă înregistrare cu ”tentativa de asasinare” a lui Nicolas Maduro. Gestul bodyguarzilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

O nouă înregistrare cu momentul ”tentativei de asasinare” a liderului din Venezuela arată cum bodyguarzii îi sar în ajutorul lui Nicolas Maduro.

Atacul în care au fost folosite mai multe drone încărcate cu explozibili s-a produs în timpul unui discurs al lui Maduro. O nouă înregistrare arată cum gărzile sale de corp se reped cu veste antiglonț să-l protejeze pe liderul Venezuelei. Maduro a declarat că s-a încercat asasinarea sa, acuzându-l pe preşedintele columbian Juan Manuel Santos că se află în spatele "atentatului"

Şeful statului venezuelean a mai afirmat că "finanţatorii" atacului comis la Caracas se află în SUA şi i-a cerut preşedintelui american Donald Trump să acţioneze.

Un misterios grup rebel care ar fi compus din civili şi militari a revendicat atentatul potrivit unui comunicat difuzat pe reţelele sociale.

"Este contrar onoarei militare să-i menţii la guvernare pe cei care au uitat Constituţia şi au făcut din funcţia publică un mod obscen de îmbogăţire", denunţă textul semnat de "Mişcarea naţională a soldaţilor în cămaşă".

"Nu putem tolera ca populaţia să fie înfometată, ca bolnavii să nu aibă medicamente, ca moneda să nu mai aibă valoare, ca sistemul educativ să nu mai înveţe nimic şi să nu facă decât îndoctrinare cu comunism", se mai menţionează în comunicat.

"Popor al Venezuelei, pentru ca această luptă de emancipare să fie o reuşită, este necesar să coborâm cu toţii în stradă şi să nu mai plecăm", adaugă textul citat.

Atacul eşuat ar face parte din "Operaţiunea Phoenix", potrivit comunicatului citit sâmbătă seara de Patricia Poleo, o jurnalistă apropiată de opoziţie care locuieşte în SUA, pe canalul ei de YouTube.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult