Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nou avertisment de călătorie în Grecia din cauza amenințării incendiilor. Zonele vizate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atenţie dacă plănuiţi să mergeţi în această perioadă în Grecia. Ministerul român de Externe îi avertizează pe cei care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că în anumite zone este risc ridicat de incendii de pădure.

 

Mai exact de gradul 4 sau 5, pe fondul vântului şi al temperaturilor ridicate. Printre regiunile aflate sub ameninţarea flăcărilor se află peninsula Attica, zona Atenei, precum şi insulele Evia şi Korinthia.

Pentru situaţii urgente, cetăţenii români au la dispoziţie telefonul de permanenţă al Ambasadei României din Atena, precum şi pe cel al Consulatului General al României la Salonic.

Totodată, dacă vreţi să vedeţi cum evoluează situaţia în zonă, aveţi la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă".

În vara anului trecut, aproape 100 de oameni şi-au pierdut viaţa în timpul incendiilor de vegetaţie care au mistuit periferiile Atenei.

Citește și
Pompieri Grecia
Incendiu de proporții lângă Atena. S-a intervenit cu avioane și elicoptere

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult