Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi speculații despre situația liderului nord-coreean Kim Jong-un. "Ceva nu este în ordine"

Legenda baschetului Dennis Rodman, cunoscut ca un apropiat al lui Kim Jong-un, a insinuat că aparițiile tot mai constante ale surorii acestuia sunt o dovadă că lucrurile nu decurg normal în Coreea de Nord.

Dennis Rodman se teme că „ceva nu este în regulă” cu Kim Jong-un și consideră că sora sa va prelua puterea în Coreea de Nord, relatează The Sun.

Zvonurile despre sănătatea lui Kim au început să circule luna trecută, când liderul de la Phenian a dispărut timp de 20 de zile și chiar a ratat sărbătorile anuale organizate de ziua de naștere a bunicului său, Kim Il-sung.

Cu toate acestea, în ciuda rapoartelor că despotul a murit  sau este grav bolnav, liderul nord-coreean a reapărut recent în public, alături de sora sa Kim Yo-jong.

În emisiunea ”Good Morning Britain”, Rodman a afirmat că are legături în Coreea de Nord și știe ce se întâmplă în țară.

Citește și
kim kardashian
Kim Kardashian și-a păcălit fanii. În ce ipostază s-a pozat vedeta. GALERIE FOTO

”Tot ce pot să-ți spun e că dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine”, i-a explicat Rodman moderatorului emisiunii.

”Amintiți-vă când a plecat în Coreea de Sud înainte să o facă el, nu uitați de asta”, a adăugat fostul baschetbalist.

Rodman, care a câștigat cinci campionate cu Chicago Bulls în anii '90, rămâne unul dintre puținii occidentali care au petrecut timp în compania despotului, pe care l-a numit „un tip minunat”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult