Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi ipoteze șocante în cazul morții Andreei Rabciuc. Anchetatorii au găsit lângă oseminte un bilet și o frânghie

Se conturează noi ipoteze în ancheta privind dispariția sportivei românce Andreea Rabciuc, în urmă cu doi ani, în Italia. Un bilet și o frânghie au fost descoperite în apropierea rămășițelor umane.  

Principalul suspect în cazul româncei dispărute în Italia, acum doi ani, a fost acuzat de omor. Este vorba despre fostul iubit italian al tinerei cu care se certase la o petrecere, înainte că ea să fie văzută ultima dată.

Anchetatorii au găsit în weekend rămășițe umane și haine ce au fost supuse probelor ADN, pentru că se bănuiește că aparțin Andreei Rabciuc.

Conform raportului legiștilor, analiza rămășițelor osoase nu a relevat semne de traume violente sau fracturi.

Medicul legist Adriano Tagliabracci efectuează examinările pentru a confirma în mod definitiv dacă scheletul găsit aparține Andreei Rabciuc, care a dispărut în martie 2022.

Citește și
romanca italia
„Fiica ta a plecat singură, îți jur că așa este”. Noi detalii ies la iveală în cazul Andreei Rabciuc, românca ucisă în Italia

Simone Gresti este acum cercetat pentru crimă, răpire și trafic de droguri. Analizele inițiale indică faptul că momentul decesului ar fi fost acum aproximativ 22 de luni, apropiat de data dispariției tinerei.

Concluziile examinării medico-legale arată că tânăra nu a murit din cauza unei boli, însă este dificil să se obțină dovezi clare privind o posibilă supradoză. Parchetul din Ancona nu exclude nici ipoteza unui gest voluntar, având în vedere descoperirea unei frânghii rulate în jurul unei bârne și a unui bilet de mână deteriorat de trecerea timpului. Documentul urmează să fie examinat de un specialist pentru a determina dacă scrisul aparține tinerei.

În apropierea rămășițelor osoase au fost găsite și hainele pe care le purta în seara dispariției, împreună cu actul ei de identitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult