Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moartea româncei Andreea Rabciuc în Italia. Este oficial, rezultatul ADN confirmă identitatea rămășițelor găsite

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apar date noi în ancheta morții româncei Andreea Rabciuc, sportiva dată dispărută în Italia în urmă cu doi ani. Analizele de laborator arată fără dubiu că trupul găsit la sfârșitul lunii ianuarie într-o fermă abandonată este al Andreei!

Anchetatorii încearcă să pună lucrurile cap la cap și să înțeleagă dacă acela este locul crimei, sau dacă osemintele au fost puse acolo ulterior.

Analizele de laborator dispuse de procurori pentru rămășițele găsite în urmă cu trei săptămâni în locuința abandonată de la periferia localității Monte Casino confirmă că scheletul este al Andreei Rabciuc. Rezultatele ADN au venit după ce criminaliștii au analizat probe obținute dintr-un dinte.

Nicolleta Paciarotti, jurnalist Marche Ancona TV: „Rezultatul ADN a confirmat identitatea rămășițelor umane găsite pe 20 ianuarie în interiorul acestei ferme. Este corpul Andreei Rabciuc, fata dispărută pe 12 martie 2022 din această zonă rurală. Ultima dată a fost văzută la 800 de metri de ferma unde a fost găsit cadavrul ei. Într-o altă fermă, acolo unde într-o rulotă participa la o petrecere cu prietenii și iubitul ei Simone.” Procurorii și criminaliștii verifică acum în ce condiții a ajuns Andreea acolo. Ei trebuie să afle dacă românca și-a pierdut viața chiar în acel loc sau dacă rămășițele i-au fost mutate după moarte. Iar acest lucru va fi clar după o analiză a unui entomolog, specialist care se ocupă cu studiul insectelor. Ciro Montanari, jurnalist VERA TV: „Acum sunt multe analize în desfășurare, aș vrea să punctez una dintre ele care ar putea da un răspuns fundamental, cea a entomologului Ștefano Vanin, un profesionist de renume internațional, entomolog care va analiza larvele și insectele din acel loc. Așa vom înțelege dacă Andreea a ajuns singură la fermă sau dacă cineva a dus-o acolo.” În tot acest timp, singurul suspect, iubitul de la acel moment al Andreei, Simone Gresti, este cercetat în stare de libertate pentru omucidere, înlesnirea sinuciderii, dar și pentru răpire și deținere de stupefiante. Ciro Montanari, jurnalist VERA TV: „Simone nu crede ca Andreea s-a sinucis. Simone spune că nu este posibil să se fi sinucis, pentru că ei se iubeau și, că cu toate ce se certau, nu se putea ajunge la această situație.” Andreea Rabciuc avea 27 de ani când a dispărut. Ultima dată a fost văzută în viață la o petrecere la care au participat iubitul ei, Simone Gresti, și alți doi prieteni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult