Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care Prințesa Rajwa a Iordaniei a avut pantofi fără toc la nuntă. Ce ținute spectaculoase a purtat | FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Petrecerea de nuntă în grădina palatului regal și, separat, un banchet pentru înalții oaspeți. Așa s-a încheiat ziua în care și-au unit destinele prințul moștenitor al regatului Iordaniei și mireasa lui, o arhitectă saudită devenită acum prințesă.  

Le-au fost alături și i-au felicitat oaspeți de seamă - capete încoronate și demnitari din întreaga lume.

La scurt timp după căsătoria tradițională islamică de la Palatul Zahran, Curtea Regală Hashemita a anunțat, oficial, că mireasa Rajwa a fost numită prințesă.

Născută la Riad într-o familie bogată şi influentă apropiată de familia regală saudită, ea a studiat în Statele Unite, la fel că proaspătul său soț.

Iordania împarte o graniţă lungă cu Arabia Saudită. Cele două monarhii joacă împreună un rol important în islam: regatul saudit găzduieşte pelerinajul de la Mecca în fiecare an, în timp ce Iordania este gardianul locurilor sfinte musulmane din Ierusalim. La nunta religioasă Rajwa a avut o rochie cu mâneci lungi și decolteu asimetric, desenată de designerul de origine libaneză Elie Saab.

Citește și
nunta Iordania
Peste 1.700 de invitați au participat la petrecerea de după nuntă a prinţului moştenitor al Iordaniei | GALERIE FOTO

Pantofii fără toc nu i-au adus doar confort, ci i-au permis să elimine un plus de „ascendență" nedorită, pentru că mireasa este mai înaltă decât soțul ei, fiul cel mare al regelui Abdullah.

La petrecerea desfășurată în aer liber, în grădina Palatului Zahran, au participat câteva sute de invitați, iar evenimentul a fost marcat de o mulțime de momente care au scos în evidență frumusețea tradițiilor iordaniene.

Pe seară mireasa și-a schimbat ținuta cu ocazia banchetului dat în cinstea oaspeților de seamă. Soția prințului moștenitor al Iordaniei a ales de această data o rochie albă Dolce Gabanna cu trenă amplă și decorațiuni asemeni unor ramuri împletite, cu decolteu în formă de inimă și mâneci scurte. Prințesa a păstrat tiara delicată cu diamante și cerceii asortați, dar și-a strâns părul în coc.

Mama mirelui, regina Rania, prințesa de Walles sau regina Maxima a Olandei au adus stălucire evenimentului de la Palatul Al Husseiniya.

Peste 1.700 de invitați au fost primiți în Palat pentru a sărbători cuplul la recepția de după nuntă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult