Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care o femeie a zgâriat mașinile de lux din cartierul în care stătea. A provocat pagube colosale

O femeie, care a zgâriat cu cheia mai multe mașini de lux din cartierul în care stătea pentru că au parcat pe trotuar, a fost reținută.    

Sue Williams, în vârstă de 62 de ani, a zgâriat opt vehicule aparținând unor necunoscuți, inclusiv un Mercedes și un Range Rover Vogue, în timp ce se plimba în Sevenoaks, Kent. Se crede că a provocat pagube în valoare de cel puțin 9.000 de dolari, motivându-și gestul prin faptul că „este la menopauză”, scrie Daily Star.

Williams a vizat mașinile care erau urcate cu cel puțin două roți pe trotuar, apoi și-a folosit cheile pentru a le zgâria de-a lungul portierelor. Campania ei de vandalism a început pe 18 martie, anul trecut, și a debutat cu un Seat Terraco alb.

Mașina a avut daune în valoare de 3.197,82 euro, înainte ca Williams să vadă un Ford Fiesta negru și să îl zgârie și pe acesta. Un al treilea vehicul, o furgonetă Peugeot Partner argintie, a suferit, de asemenea, daune în acea zi.

Câteva zile mai târziu, Williams a dat lovitura, din nou. Pe 26 martie, a zgâriat un Mercedes gri și a provocat pagube de aproximativ 1.674,27 euro.

Citește și
accident lumini
Carambol pe un drum din Gorj. Opt mașini au fost implicate într-un accident rutier

Un Mini albastru a fost vandalizat, paguba fiind estimată la 967,48 euro, înainte ca Williams să zgârie un Vauxhall Mokka. Alte două vehicule, un Fiat 500 și un Range Rover Vogue negru, au fost, de asemenea, vizate.

Femeia a fost acuzată de opt capete de acuzare și a recunoscut toate infracțiunile în timpul unei audieri din 14 august la Medway Magistrates' Court. Pe 25 octombrie, ea s-a întors pentru pronunțarea sentinței.

Daunele provocate de femeie se ridică la cel puțin 9.000 de euro. Cu toate acestea, unii proprietari au reușit, prin intermediul asiguratorilor lor, să-și repare mașinile. Nu se cunoaște exact cât i-a costat pe proprietari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult