Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul incredibil pentru care angajații din acest centru se îmbracă în vulpi. „Este foarte important”

Angajații Richmond Wildlife Center din Virginia, SUA, fac tot posibilul pentru a se comporta ca mame vulpi, în timp ce hrănesc și îngrijesc un pui orfan, scrie AP.

Într-un videoclip postat marți pe pagina de Facebook a centrului, directorul executiv Melissa Stanley este prezentată purtând o mască de vulpe roșie și mănuși de cauciuc în timp ce hrănește un pui minuscul dintr-o seringă.

Aceeași postare pe Facebook a explicat de ce personalul poartă mască pentru a hrăni puiul, minimizând sunetele umane, creând bariere vizuale și luând alte măsuri de precauție.

„Este important să ne asigurăm că orfanii crescuți în captivitate nu se întipăresc sau nu se obișnuiesc cu oamenii”, se arată în postare.

Toate aceste măsuri fac mai probabil ca vulpea să fie reintrodusă în sălbăticie într-o zi.

Stanley a spus într-un interviu de marți că puiul de vulpe a fost admis în centru pe 29 februarie, după ce un bărbat care își plimba câinele a găsit-o pe o alee din Richmond.

Crezând că era o pisicuță, el a predat-o Societății Richmond pentru Prevenirea cruzimii față de animale. Avea mai puțin de 24 de ore și cordonul ombilical era încă atașat.

Personalul centrului pentru animale sălbatice a încercat inițial să găsească mama și locul ei de bârlog pentru a le putea reuni. Au găsit locul bârlogului, dar vulpile ar fi fost prinse și îndepărtate. Stanley a spus că bănuiește că puiul de vulpe a căzut fie dintr-o capcană, fie din spatele camionului vânătorului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult