Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul halucinant pentru care un bărbat era cât pe ce să fie dat jos din avion. Echipajul aeronavei l-a numit „idiot”

Un incident neașteptat a avut loc recent pe aeroportul din Sydney, unde un pasager a fost pe punctul de a fi dat jos din avion din cauza unei simple fotografii de familie.  

Jimmy Mitchell, care se îndrepta spre Brisbane împreună cu soția sa, Pauline, și cei doi copii, a fost surprins de echipajul avionului în timp ce își fotografia familia la scara de acces. Fără să știe, acest gest era pe cale să-l coste locul în avion, deoarece folosirea telefonului în acea zonă era interzisă, scrie news.com.au.

Mitchell a povestit că nu au auzit anunțul companiei aeriene care interzicea utilizarea telefoanelor mobile în timpul alimentării cu combustibil a avionului. El purta căști care anulau zgomotul de fundal și, prin urmare, nu a auzit avertismentul. Bărbatul a adăugat că nu existau nici semne vizuale, nici alte indicații care să-i atragă atenția asupra acestei restricții.

Situația a devenit tensionată atunci când un membru al echipajului l-a confruntat pe Mitchell într-un mod pe care acesta l-a perceput drept ofensator, fiind numit „idiot” în momentul în care încerca să-și imortalizeze în fotografie familia.

Acest incident a fost descris de Mitchell ca fiind „extrem de stresant” și a devenit subiectul unui videoclip care a circulat pe TikTok.

Citește și
Jimmy Mitchell
Un pasager a fost dat jos din avion pentru o poză banală cu familia. „Una dintre cele mai traumatizante experiențe”. VIDEO

În materialul video, Mitchell relatează cum discuția cu personalul avionului a escaladat până la punctul în care i s-a spus că nu va fi lăsat să urce la bord. „Voiam doar să fac o poză cu copiii mei”, a afirmat el în videoclip, exprimându-și surprinderea și nemulțumirea față de modul în care a fost tratat de echipaj, și subliniind confuzia creată de lipsa informațiilor clare din partea companiei aeriene.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult