Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul bizar pentru care un bărbat a ucis doi angajați ai spitalului unde iubita sa tocmai născuse

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Texas a ucis două asistente angajate la spitalul unde iubita sa a născut.

Nestor Hernandez și-a acuzat iubita că l-a înșelat. Cei doi se aflau la un spital din Dallas, iar femeia tocmai se recupera după naștere, spun polițiștii, potrivit Fox News.

Bărbatul și-a lovit partenera și a început să trimită mesaje de amenințare membrilor familiei ei.

Ulterior, tânărul de 30 de ani, care era eliberat condiționat din închisoare și a mers la spital purtând un monitor de gleznă montat de poliție, le-a împușcat mortal pe Jacqueline Pokuaa, de 45 de ani și pe Katie Annette Flowers, în vârstă de 63 de ani, sâmbătă, 22 octombrie 2022.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbat, împușcându-l în picior, iar acesta este acum în închisoare, sub acuzația de crimă.

Citește și
crima concubin
O femeie din Iași a fost ucisă în bătaie de partener, chiar în fața fetiței lor. S-au certat pentru tichetul de 500 de lei

Din fericire, nou-născutul, care se afla în cameră în timpul tragediei, a supraviețuit.

Condamnările anterioare ale lui Hernandez includ o pedeapsă de opt ani pentru tâlhărie calificată și deținerea ilegală a unei arme de foc.

„După părerea mea, acesta este un eșec al sistemului nostru de justiție penală. Un individ violent ca acesta ar fi trebuit să rămână în custodie”, a declarat șeful poliției din Dallas, Eddie Garcia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult