Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO cu explozia deasupra Kremlinului. Rusia susține că Ucraina a atacat cu drone reședința lui Putin, însă Kievul neagă

Rusia susține că Ucraina a încercat să atace cu drone Kremlinul, reședința președintelui Vladimir Putin, conform Ria Novosti, care citează un comunicat de presă al administrației prezidențiale de la Moscova.

Dronele au fost neutralizate miercuri noapte, iar bucăți din ele au căzut în curtea Kremlinului, conform sursei citate.

„Două vehicule aeriene fără pilot au fost îndreptate spre Kremlin. Ca urmare a acțiunilor întreprinse în timp util de armată și de serviciile speciale, folosind sisteme radar de război, dispozitivele au fost neutralizate”, a transmis Kremlinul.

Administrația prezidențială precizează că Vladimir Putin nu a fost rănit și nu și-a schimbat programul, ”în urma acestui act terorist”.

O înregistrare video a fost distribuită inițial, miercuri dimineața, pe un grup de Telegram, fiind ulterior preluată de presa de stat rusă.

Ulterior, pe rețelele de socializare a apărut și o filmare cu momentul loviturii:

„Două vehicule aeriene fără pilot erau îndreptate spre Kremlin”, afirmă un comunicat citat de agenția TASS, care este controlată de Kremlin.

Conform surselor citate, dronele au fost doborâte „ca urmare a acțiunilor în timp util întreprinse de armată și serviciile speciale cu utilizarea sistemelor radar de război”.

Același comunicat mai precizează că ”în urma actului terorist, președintele Federației Ruse nu a fost rănit. Programul său de lucru nu s-a schimbat, continuă ca de obicei”.

În replică, Ucraina a transmis că nu are „nimic a face” cu atacul cu drone de la Kremlin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult