Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul tulburător în care Hugo Santillan, al doilea boxer mort, s-a prăbușit în ring

Momente șocante pe finalul meciului de box care a dus la decesul unui al doilea boxer în mai puțin de o săptămână - Hugo Alfredo “Dinamita” Santillan. 

Mai multe imagini cu Hugo Santillan găsiți în galeria foto a acestui articol!

Boxerul argentinian, de doar 23 de ani, Hugo Alfredo “Dinamita” Santillan a murit joi dimineață, la două zile după rusul de 28 de ani Maxim Dadashev

Santillan a leșinat la finalul meciului terminat la egalitate contra lui Eduardo Javier, din Uruguay, chiar când se anunța rezultatul meciului de box la categoria semiuşoară.

Potrivit presei argentiniene, din runda a patra lui Hugo a început să-i sângereze puternic nasul, dar nu a abandonat și a continuat până în runda 10. 

Citește și
Boxer
Al doilea boxer care a murit în ring, într-o săptămână. Avea 23 de ani

La final, cu fața plină de sânge, tânărul sportiv nu se mai putea ține pe picioare, cu toate acestea nu a fost dus de urgență la spital. Staff-ul său l-a ținut de brațe pentru a asista la anunțarea rezultatului meciului - un egal.   

Hugo Alfredo “Dinamita” Santillan a murit după ce i-au cedat toate organele  

Apoi a leșinat, i s-a pus o mască de oxigen și a fost transportat la spital unde a fost operat pe creier din cauza unui cheag de sânge.

Pe rând toate organele sale interne au cedat, astfel că joi dimineaţa a fost declarat decesul. A suferit două stopuri cardio respiratorii. A intrat în comă, i-au cedat și rinichii și nu a mai putut fi salvat, relatează Clarin. 

Hugo Santillan  disputase  27 de meciuri la profesionişti, înregistrând 19 victorii, două egaluri şi şase înfrângeri. Venea dintr-o familie cu tradiție în acest sport, tatăl său fiind tot boxer. 

Santillan este al doilea boxer profesionist care moare în această săptămână, după ce marţi a fost anunţat decesul rusului Maxim Dadashev.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult