Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul terifiant în care patru cetățeni americani au fost răpiți în Mexic, surprins de camerele de supraveghere | VIDEO

Patru cetățeni americani au fost răpiți, vineri, după ce mai mulți bărbați înarmați au deschis focul asupra vehiculului în care aceștia se aflau. Incidentul a avut loc în orașul Matamoros, în nordul Mexicului, a anunțat FBI.

Recent, au apărut imagini cu momentul în care cei patru americani au fost răpiți la granița dintre Mexic și SUA.

Autoritățile americane cred că americanii au fost răpiți sub amenințarea armelor după ce au fost confundați de membrii unui cartel mexican.

Cei patru au intrat pe teritoriul Mexiului vineri, 3 martie, cu un minivan alb, cu numere de înmatriculare din Carolina de Nord, informează Daily Star.

La scurt timp după ce mașina a ajuns în orașul mexican Matamoros, persoane înarmate, care până acum nu au fost identificate, au început tragă spre pasagerii din vehicul, a anunțat FBI.

Citește și
cutremur mexic
Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade a avut loc în Mexic

Apoi, trei bărbați înarmați, care purtau veste antiglonț, au blocat șoseaua cu o camionetă albă.

În imaginile respective se poate observa cum unul dintre suspecți târăște o victimă pe asfalt, în timp ce altul împinge o femeie în patul camionetei.

După aceea, cei trei bărbați pot fi văzuți încercând de mai multe ori să ridice de pe asfalt două victime care par a fi rănite sau decedate. În cele din urmă, indivizii au reușit să pună oamenii în camionetă.

„Toți cei patru americani au fost puși într-un vehicul și luați de la fața locului de oameni înarmați”, a afirmat un reprezentant al FBI.

În acest moment, nu se știe unde au fost duse victimele sau în ce stare se află.

FBI, care solicită ajutorul cetățenilor, oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru găsirea victimelor și arestarea făptașilor.

Cei patru americani au fost identificați de rudelor lor. Potrivit acestora, Eric James Williams, Shaeed Woodard, Latavia „Tay” McGee și Zindell Brown au călătorit în Mexic pentru efectuarea unor proceduri medicale.

Un oficial american a declarat, pentru CNN, că, probabil, răpitorii au confundat victimele cu traficanții de droguri din Haiti.

De asemenea, acesta a precizat că victimele nu au un istoric infracțional.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult