Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul terifiant în care o adolescentă din Irak este atacată de sute de bărbați pentru că este îmbrăcată „indecent” | VIDEO

O adolescentă a fost atacată de o mulțime de bărbați pentru că nu era îmbăcată „decent” la un eveniment cu motociclete în Irak. Momentul a fost filmat, iar imaginile au apărut pe internet.

În jurul fetei de 17 ani „roiau” sute de bărbați care o acuzau că distrage atenția motocicliștilor la evenimentul de curse din regiunea Kurdistan din Irak, potrivit Daily Mail.

Adolescenta, care este cetățean iranian, purta o vestă neagră, un cardigan și o fustă. Ținuta este considerată prea revelatoare în Irak.

În timp ce ea încearcă să se îndepărteze, bărbații o urmează, continuând să strige și să o filmeze cu telefoanele.

Citește și
protest la meciul Anglia - Iran din Qatar
„Femeie, viață, libertate”. Proteste la meciul dintre Anglia și Iran de la Mondialul de fotbal din Qatar

La un moment dat, fata este lovită cu piciorul de către un bărbat și se prăbușește pe o mașină parcată, în timp ce alții o înconjoară.

Se spune că locul este faimos pentru cursele care au adesea participante de sex feminin, iar fata, identificată ca L. Tehrani, obișnuia să vină la astfel de evenimente.

Totuși, de data aceasta, bărbații au cerut ca femeile să fie excluse de la eveniment.

Fata era însoțită de un prieten de sex masculin, pe nume A. Khanaq, care a încercat să intervină și să o ducă într-un loc sigur.

Băiatul a fost bătut și înjunghiat de mulțime.

Șaisprezece bărbați au fost arestați de poliția Sulaymaniyah în legătură cu incidentul și mai multe cuțite și săbii au fost, de asemenea, recuperate din posesia suspecților.

Incidentul are loc în timp ce femeile din Iranul vecin continuă să-și rupă hijaburile, să își taie părul și să lupte cu ofițerii în semn de protest după ce o tânără a murit în custodia poliției, fiind arestată pentru că nu purta vălul.

Cu doar câteva zile în urmă, o femeie iraniană a fost condamnată la zece ani de închisoare pentru „încurajarea prostituției”, după ce și-a scos hijabul la un protest de anul trecut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult