Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un tată sare să-l bată la tribunal pe Larry Nassar. I-a abuzat cele 3 fete

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene incredibile s-au petrecut vineri, în sala de judecată, la procesul fostului medic al lotului de gimnastică al SUA, Larry Nassar, acuzat că a agresat sexual cel puţin 265 de femei timp de 20 de ani.

Tatăl a trei fete, abuzate de Larry Nassar, a sărit să-l bată pe fostul medic, dar a fost pus la pământ de către forțele de ordine, relatează CNN.

Tatăl, Randall Margraves, a spus în fața judecătorului că este ”tulburat” și a cerut să fie lăsat singur cu medicul pe care l-a numit ”demon”.

”Vă rog, să mă lăsați 5 minute singur într-o încăpere cu acest demon”, a solicitat tatăl. ”Nu așa funcționează sistemul legal” i-a răspuns judecătorul. Moment în care tatăl furios s-a aruncat asupra lui Larry Nassar.

Nassar a fost condamnat deja la 175 de ani de închisoare în dosare separate

Citește și
Bela Karolyi
Guvernatorul din Texas cere poliţiei să facă o anchetă la ferma soţilor Karolyi, în scandalul Nassar

Larry Nassar (54 ani) a intrat în rândurile federaţiei în 1986, fiind numit coordonator medical al lotului naţional feminin zece ani mai târziu, funcţie pe care a ocupat-o până în 2015.

Alături de Simone Biles, cvadruplă campioană olimpică la Rio de Janeiro (2016), alte trei campioane olimpice americane, Aly Raisman, McKayla Maroney şi Gabby Douglas, figurează pe lunga listă a victimelor doctorului Nassar.

Ele au decis să se exprime în mod public după cascada mondială de dezvăluiri ale abuzurilor sexuale, declanşată de cazul Weinstein.

De asemenea, acest scandal a antrenat demisia în martie 2017 a preşedintelui USA Gymnastics, Steve Penny. El a fost acuzat că a alertat autorităţile prea târziu în legătură cu subiectul acuzaţiilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult