Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din Irlanda, acuzat de pedofilie, e confruntat LIVE pe Facebook. Ce i-a făcut unei minore

Un român stabilit in Irlanda a fost confruntat de o asociație care luptă contra prădătorilor sexuali.

Individul în varstă de 29 de ani este acuzat că racola minore online prin intermediul unor aplicații mobile. O reprezentantă a asociației s-a dus la ușa lui pentru a-l confrunta și a transmis LIVE pe Facebook momentul în care i se cere socoteală pentru acțiunile sale.

Potrivit reprezentantei asociației, bărbatul a pretins că are 19 ani și i-ar fi oferit unei minore de 14 ani un card itunes de 50 de euro dacă fata se masturba în fața lui online.

Discuție: -Ai vorbit online? -Nu -Cu cine ai vorbit online? -Cu nimeni! -Cu fete? -Nu vorbesc online -Ce numar de telefon ai? -Nu stiu!

Femeia i-a arătat și pozele cu carecter sexual trimise de bărbat minorei: ”Nu este ăsta penisul tău? ” Acesta a recunoscut că este el în fotografii, dar a spus că acestea sunt false.

Într-un final bărbatul și-a cerut scuze și a spus că nu știe să vorbeasca bine engleza. A admis că este el in imagni, că este român și că este de un an în Irlanda.

Pe live-ul de pe Facebook apare în final și iubita românului care află în acel moment de acuzațiile aduse prietenului ei și de faptul că va fi arestat. ”Marius ce se întâmplă?” întreabă ea. Suspectul îi răspunde că pozele sunt false.

Poliția a fost sesizată în acest caz, potrivit înregistrării.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult