Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un bărbat este doborât de un val uriaș în timpul furtunii Ciaran, în Marea Britanie

Furtuna Ciaran face prăpăd în vestul Europei. Momentul în care un bărbat este doborât de un val uriaș a fost surprins și publicat în mediul online.

Un val de peste 7 metri a ”înghițit” bărbatul în doar câteva secunde, în timp ce au fost înregistrate rafale de vânt de 100 km/h, scrie Daily Mail.

Bărbatul, un tată în vârstă de 41 de ani, a reușit în cele din urmă să se ridice și să scape nevătămat.

„Nu am văzut niciodată valuri atât de înalte să vină peste această parte a plajei Dover. Valurile care s-au prăbușit au fost cu siguranță mai sus decât cafeneaua noastră. Nu mi-a venit să cred”, a mărturisit acesta.

În sudul Angliei, partea cea mai afectată a Regatului Unit, 10.000 de locuințe au rămas fără curent electric și sute de școli au fost închise. Iar în Olanda, vântul foarte puternic a blocat traficul aerian.

Citește și
ploaie
Ploile abundente şi vântul puternic fac prăpăd în Bulgaria. Două persoane au murit, iar alta a ajuns la spital

Furtuna Ciaran a lovit necruțător Insulele Canalului din Marea Britanie. Vântul a spart ferestrele caselor și a scos copacii din rădăcină. Monitorul din camera unui bebeluș a surprins momentul în care vijelia face țăndări un geam. Zeci de familii au fost nevoite să-și părăsească locuințele și s-au refugiat într-un hotel. Trei persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Portul britanic Dover a fost închis din cauza valurilor uriașe. Joi, în jurul prânzului, a fost reluat traficul doar pentru ambarcațiunile care transportă marfă. De altfel, tot sudul Angliei a fost grav afectat. Peste 300 de şcoli au fost închise și traficul feroviar a fost complet blocat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult